HEMSIDOR - WEBB

Med en bra hemsida så har du ett fönster för ditt företag online.
Dit kan du hänvisa dina nya tilltänkta kunder eller befintliga kunder för ytterliggare information om er verksamhet.

Du kan även bli hittad på sökmotorer om din sida är optimerad då kunder söker på ord som är relaterad till din verksamhet.
Du kan driva egen trafik från te.x sociala medier och sökmotorer till din hemsida för att fånga upp nya kunder på ett bra sätt.

Allt detta kan vi se till att bli så bra som möjligt för er verksamhet då vi tittar på helheten i din verksamhet, vilket behov som krävs.

Vi erbjuder ett smart publiceringssystem (CMS) som tillåter oss att bygga både enkla till mer professionella hemsidor.
Det är även ett enkelt system att administrera vilket innebär att du kan om du själv önskar hantera all uppdatering och förändring efter en kortare utbildning.

Naturligtvis sökoptimerad och responsiv för både smartphones och läsplattor.

Vill du komplettera fler prisvärda tjänster till din hemsida så kan vi även erbjuda:

- Webbshop med obegränsat antal artiklar och kategorier som i sin tur kan kopplas till de flesta kända betalsystem på marknaden
- Displaymodul med möjlighet att visa era budskap som erbjudanden, nyheter och filmer som bildspel på storbildsskärmar i era verksamheter
- Nyhetsbrev

Kontakta oss för en genomgång av era önskemål och se om vi kan hitta ett förslag på ett lyckosamt samarbete när det gäller er nya hemsida.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK