Mindset

Publicerad: 16/6, 2020

Som säljare gäller det att ha rätt mindset, det är faktiskt avgörande för resultatet.

Som säljare möter man många motgångar och man får många NEJ.
Då gäller det att man har bestämt sig för att lyckas och inte låta dina tankar ta över och ge upp.

Har du satt mål från början med en plan hur du tar dig till dina mål, då gäller det att ställa om sitt mindset och börja tänka positiva tankar och att du kommer att lyckas.
Börja tänka på vad du skall göra när du uppnår dina delmål och slutmål. Har du provisions lön så kan du räkna ut vad du kommer att tjäna när du når dina mål.
Skriv ner saker du vill ha, uppleva eller göra, visualisera detta gärna och förstärk det med bilder som du kan titta på ibland för att få ny inspiration.

Låt inte andra få dig att tänka på annat (många som inte unnar att du skall lyckas, det kommer aldrig att gå etc. ) som gör att du inte tro på dig själv.

Ställ om ditt mindset och ha fokus på dina vanor som bör förändras så att de gynnar dig mot dina mål och aktiviteter du skall genomföra varje dag.
Försök att peppa dig själv med att lyssna på ex. poddar där du kan få inspiration och glädje. Lär dig nya saker varje dag. Skriv upp frågor och hinder du får på vägen.
Hitta lösningar på dessa hinder och frågor så nästa gång du möter kunder har du svaren och du blir tryggare i din försäljning. Skapa dig en egen fråga/svar bok.

Kom ihåg att du skall lyckas att nå dina mål och du skall vara lite bättre än alla andra säljare - det är ett bra mindset att ha som säljare.

Tro på dig själv och dem aktiviteter du gör mot målet - ha kul.

Man kan träna sig till ett bra mindset om man vet hur man skall göra och bli en bättre säljare - ta hjälp av oss.

 

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK